sobota 2. srpna 2014

Měsíční chvástačka - Červenec 2014

Tak jsem se rozhodl, vám ukázat, co je u mě nového za měsíc červenec. Sice už je srpen, asi bych se nad sebou měl zamyslet, ale snad to nebude vadit :). Tento měsíc se u mě vážně dařilo a protože nemám tolik finančních prostředků, abych si knihy mohl kupovat v takové míře každý měsíc, tak si na to moc nezvykejme :). Tentokrát si to ale můžeme užít, protože jsem měl tento měsíc svátek (nejmenuji se Daniel jak by mohlo vyznít z názvu blogu), takže se mi sešlo pár korunek a já jsem mohl jít utrácet. Tak konec mluvení a jdeme se na to podívat :).

Takže to začalo těmihle dvěma knihami. Obě jsem si pořídil v knihkupectví Neoluxor. Jsou to Muži, kteří nenávidí ženy od Stiega Larssona (konečně jsem se dostal k tomu si knihu pořídit) a Kostičas od Samanthy Shannon. Kostičas jsem již přečetl, tak pokud máte zájem, níže je na knihu recenze .


Jenže já šel do Neoluxoru za týden ještě jednou, protože mi zbyly nějaké peníze navíc, tak jsem si říkal, co bych si tak mohl koupit. A protože jsem se nemohl rozhodnout, tak sem si trochu doplnil série do knihovny. Jsou to Smršť od Johana Theorina, od kterého jsem četl zatím Skrýš a byl jsem nadšen a pak jsem si pořídil Svědkyni ohně od Larse Keplera, protože doma vlastním Hypnotizéra od tohoto autora a byl jsem jím unesen. Paganiniho smlouva mě zklamala, takže tu ani nemá cenu si pořizovat (díky bohu že jsem si jí nekoupil) a doufám, že Svědkyně ohně bude stejně dobrá, jako byl Hypnotizér.


No a cestou z Neoluxoru jsem se ještě stavil v Levných knihách a narazil tam na tyhle krásné knihy. Triologie Chaos od Patricka Nesse a Dceru sněhu od Eowyn Ivey. No nejsou to všechno krásné obálky ?? Dceru sněhu právě teď čtu, jsem v polovině a už teď jí můžu doporučit.


Tak...to jsou moje pořízené knihy v červenci. Já doufám, že vás některá z nich zaujme, přečtete si jí a dáte vědět, jak se vám líbila :). Nebo už jste některou četli ? Napište kterou a co na ní říkáte...jsem zvědavý :). 
Tak mějte hezký den, venku svítí sluníčko, takže vyražte číst někam do přírody a já se zase brzy ozvu ;).




4 komentáře:

  1. Trilogie Chaos je neskutečná.. Výborná. A Keplerovci jsou taky super. Těším se až vyjde nová kniha ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na všechny tyto knihy se ještě chystám...Keplerovci mě zaujali svým thrillerem Hypnotizér a Paganiniho smlouva mě na druhou stranu zklamala. Tak doufám, že svědkyně ohně ve mě opět probudí zájem o toto autorské duo. Kterou knihu od nich máte nejraději vy ?? :)

      Vymazat
    2. Paganini byl ze všech nejslabší. Zbylé dvě jsou tak nějak propojené. A rozhodně lepší ;) A nejraději... Nerada vybírám jednu ze série, každá má něco do sebe ;)

      Vymazat
    3. Tak uvidíme, čím nás překvapí Stalker :)

      Vymazat