pondělí 10. listopadu 2014

Měsíční chvástačka - říjen 2014

Konečně jsem se dostal k tomu nafotit své knihy, které jsem si pořídil za měsíc říjen. Zase jsem nastoupil na kolej, takže jsem odloučen od své knihovny, takže s nafocením chvástačky to trochu vázlo. Ale jak se říká : "Pozdě, ale přece" :D . Tak pojďme na to.

Měsíc říjen byl pro mě, asi jako všechny ostatní měsíce, převážně ve stylu Levných knih. Z Levných knih jsem si odnesl tyto nádherné kousky.

Tyhle knihy jsem prostě v Levných knihách za ty ceny prostě nemohl nechat. Přistižen a Zavržený už jsem přečetl, takže pokud jste zvědaví, můžete si přečíst recenze na tyto knihy.


Pak jsem procházel tak různě rodinné půdy a našel tam tyto skvosty. Ani jednu s těchto knih jsem ještě nečetl, a to dokonce ani Robinsona Crusoe. Asi bych se měl nad sebou hodně, hodně, hodně, hodně, ale opravdu hodně zamyslet a co nejdříve to napravit :) . Navíc z něj krásně vypadávají stránky, a i když je to spíše smutné, mě se to u té knihy líbí :). Z Dicka Francise mám trochu obavy, ale slyšel sem na něj samou chválu. Takže pokud máte s detektivkami od Dicka Francise, tak určitě napište, jak se vám knihy od něho líbí, abych věděl, zda se do nich mám pustit :). 


No a na závěr jsem našel ve slevě knihu Brány pekel. Má prostě krásnou obálku, anotace zněla skvěle a podle všeho to má být náročnější hororová kniha, takže si jí nechávám, až přijde ta pravá chvíle :).



Četli jste některou z těchto knih ?? Určitě mi napište, pokud máte zkušenosti s detektivkami Dicka Francise. Zajímá mě váš názor a bez něho se asi nikdy neodhodlám se do knih začíst !!!!!!!!

8 komentářů:

  1. Četl jsem Brány pekel a líbilo se mi to. Je to ve stylu klasických hororů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za názor :). Už se těším, až přijde ten správný čas a užiju si trochu toho děsu :)

      Vymazat
  2. Jee, máš stejnýho Robinsona jako já :) Akorát ten můj už je dost salátové vydání :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je taky sálatový vydání :). Padaj z něj listy, ale mně se to u téhle knihy prostě líbí :D

      Vymazat
  3. Karanténa mi celkem bavila, jsem zvědavá jestli vydají i zbylé díly ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já s dalšími díly počítám :D. Na to konto jsem si tuhle knihu pořídil :D

      Vymazat
  4. Karanténu, Zavržený a Ticho máš z LK? Wow, závist. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo...docela mě překvapilo, že se tam tyhle knihy objevily. Akorát nechápu, proč u zavrženýho nevydaly Crescendo a rovnou vydali 3 díl Ticho. Ale zase byly všechny za úplně směšnou cenu, takže jsem je tam nemohl prostě nechat, i když chyběl druhý díl :D.

      Vymazat