pondělí 17. listopadu 2014

Unboxing #2

Není to tak dávno, co jsem přidal svůj první unboxing a už přináším druhý. Měl jsem totiž takové štěstí, že se mi v jednom týdnu podařilo vyhrát dvě soutěže :). Tentokrát jde o výhru od Jituliska. Určitě se podívejte na její blog ZDE. Blog má určitě co nabídnout a pokud radši koukáte na videa, než čtete věci na blogu, navštivte její youtube kanál, kde jí najdete pod jménem Jitulisko. Já tímto ještě jednou Jitce děkuji za možnost soutěžit a za zaslání výhry. Měl jsem obrovskou radost, protože mi přišla takováhle kráska. Pojďte se podívat ;)

Opět jsem bojoval s tím, abych balíček nevzal a neroztrhal. Pro mě ty unboxingy budou opravdu náročný :D
Nakonec jsem ho tedy rozbaloval hezky postupně a vykoukla na mě tahle kráska od Yrsy Sigurdarodóttir. Já Poslední rituál znám v tom starém vydání, kdy měl červenou obálku s hořícím domkem, ale tohle vydání je skvělý. Ty barvy jsou skvělý a celkově ta obálka stojí za to :)

Zadní strana s propagačními texty...to už dnes nesmí chybět na žádné knize  :)

A takhle krásné pak bude vypadat kniha, až jí zařadím do knihovničky a budu se kochat pohledem na ní :) Už se těším, až se do knihy začtu :)

Takže ještě jednou děkuju Jitulisku, omlouvám se za to, že mi tak dlouho trvalo to nafotit a tím pádem se omlouvám i za kvalitu fotek. Tak to je ode mě všechno, snad se vám unboxing líbil a pokud jste četli Poslední rituál, tak určitě napište, jak se vám líbil ;)




4 komentáře:

  1. Jsem moc ráda, že máš takovou radost a že kniha došla v pořádku. I když to vypadá, že ta krabice si asi něco užila :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krabice si asi užila, ale kniha došla naprosto v pořádku :). Takže to dopadlo dobře ;)

      Vymazat
  2. Tuhle knihu teď čte strašně moc blogerů, já se k ní ještě nedostala, no nevím...moc mne neláká :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už knihu měl jednou z knihovny půjčenou, ale bohužel jsem na ní neměl čas, takže jsem přečetl jen pár stránek a pak už se k ní znovu nedostal. Ale začínalo to docela dobře, takže jsem rád, že jí mám doma a můžu se do ní někdy začíst :)

    OdpovědětVymazat