pátek 21. listopadu 2014

Unboxing #3

Ač je to neuvěřitelné, přináším třetí výherní unboxing v tomto měsíci. Řeknu vám, že není snad nic lepšího, než když člověk obdrží e-mail, který vám oznamuje, že jste vyhrály knihu a bude vám zaslána. Tentokrát to bylo o to větší překvapení, protože jsem úplně zapomněl, že jsem se této soutěže zúčastnil. Tentokrát šlo o soutěž, kterou pořádalo knihkupectví "Dobrovský" na svých internetových stránkách. A co že jsem to vyhrál ??

Takhle to vypadá jako normální balíček, který držel v ruce určitě každý z vás :)

Už se dostáváme k samotnému rozbalování...

a podle této fotky jistě mnoho z vás již pozná, o jakou že knihu to jde :)

Hladový oheň od autorské dvojce Erik Axl Sund. Tato kniha je druhým dílem ke knize Vraní dívka, kterou jsem ovšem ještě nečetl...takže to budu muset co nejdříve napravit :)

Ke knize byla přiložena i záložka, která mi udělala také radost. Záložek není nikdy dost a já jich zrovna mnoho nemám .

Ta kniha je prostě krásná ze všech stran. Moc děkuju knihkupectví Dobrovský, že mi knihu zaslala a umožnilo mi o ní soutěžit :)

Četli jste už Hladový oheň, nebo Vraní dívku ?? Co na tuto sérii říkáte ?

4 komentáře:

  1. Taky mi dnes přišla a stejně jako ty jsem zapomněla, že jsem o ni soutěžila a emaily moc často nekontroluji :D Byla jsem zmatená :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pak ale opravdu krásný překvapení :D Já věděl, že mi tedy přijde, ale nečekal jsem, že to bude tak brzy :)

      Vymazat
  2. Tak tuhle knížku jsem dneska zrovna dočetla :) A musím říct, že tenhle díl byl ještě lepší, než ten předchozí. Rozhodně doporučuji všem, kteří mají rádi thrillery od severských autorů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem zvědav. Zatím jsem se dostal někam na 56 stránku Vraní dívky a na chvilku jsem ji odložil. Tak snad se brzy vrátí chuť, abych se mohl pustit do tohoto pokračování :)

      Vymazat