pátek 2. ledna 2015

Knižní shrnutí za rok 2014

Tímto článkem Vás oficiálně vítám v Novém roce 2015 :). Ale ještě než se všichni vrhneme pořádně do života s patnáctkou na konci, pojďte se se mnou podívat, jak tomu bylo v roce 2014 s mými přečtenými knihami :)

Svůj blog jsem založil na konci července 2014, takže mám za sebou zatím 6 měsíců blogování. Není to zatím žádná sláva, ale já počítal s tím, že po prvním měsíci mě to přestane bavit, asi jako všechno ostatní. 

Za tento půlrok jsem napsal 21 recenzí a celkově jsem za rok 2014 přečetl 41 knih, což je pro mě docela úspěch :). Dále jsem získal 4 lidi, kteří se mě rozhodli sledovat na google+, což je pro mě další úspěch. Pro mnoho z vás to jistě není velké číslo, protože když koukám, kolik lidí sleduje blogy Vás ostatních, tak jsem opravdu hodně nízko. Ale já jsem nedoufal ani v jediného člověka a tak všem, kteří mě sledují, moc a moc děkuji :) 

Abych za rok 2015 nabral více takovýchto lidí, prostě se zeptám, co by jste rádi na mém blogu viděli, nebo co vás nejvíce zajímá. Je to trochu sebestředné ptát se na věc, abych se já měl co nejlépe a měl větší úspěch, ale já bych rád, aby jste rádi četli můj blog a rádi se na něj i vraceli. K tomu právě patří otázka, co by jste rádi :) 

Já se zaměřil pouze na recenze, protože mi přijdou pro blog o knihách nezbytné, ale pokud chcete, abych občas udělal nějaký tag, nebo rádi čtete tématické články, vše se dá nějak udělat. Tak vás prosím o pomoc a radu, co bych měl na tento blog přidávat za věci.

A teď už k tématu. Jak už jsem psal výše, přečetl jsem za celý rok 2014, 41 knih a tedy vám přináším těch 10 nejlepších, které na mě nejvíce zapůsobily :)
Všechny obrázky knih jsou přidané z webu www.cbdb.cz

Na závěr vám všem přeji do Nového roku: všechno nejlepší, hodně šťastných chvil, mnoho a mnoho překrásných knih, které vám budou celý rok jen a jen zlepšovat náladu a především zdraví, protože bez zdraví to prostě nejde :).

A jaké knihy jste za rok 2014 přečetli vy, a které vás nejvíce ovlivnily a nejvíce se vám líbily ?? 


2 komentáře:

  1. Tak gratuluju! :) Mě se tvé recenze líbí, snad jen bys mohl přidat i úryvky, já to tak dělám a mám je ráda, protože to skvěle ukáže tu knihu (samozřejmě ne žádné spoilerové, to by tě lidi ukousali), ale ono to moc blogerů nedělá, takže to asi ničemu nevadí.. A samozřejmě, že se máš pustit i do tematických článků! Já jsem se třeba prvního asi půl roku snažila držet striktně knižním článků a psala hlavně recenze, ale zjistila jsem, že to bylo takové neosobní a nedávala jsem lidem tolik ze sebe, tak jsem se pustila do vlastních projektů a všeho možného a už se nezdráhám napsat i něco více ze života, protože sama to mám u blogerů ráda, když je můžu trochu poznat a tak... A začni jezdit na srazy! :) Třeba v únoru bude sraz u nás v Olomouci, můj první, co pořádám, tak se za námi můžeš přijet podívat a seznámit se osobně, to je vždycky nejlepší. Svoje nej knihy za rok 2014 ti neřeknu, protože to mám na blogu a můžeš se podívat tam. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo...děkuji za vyčerpávající komentář a za názor :). Co se týče úryvků z knih, tak abych byl upřímný, jsem líný je vypisovat :D. Ale určitě se k tomu jednou dostanu, protože úryvek z knihy mě mnohdy nejvíce na knihu navnadí. Tématické články jsou také v pořadí, ale momentálně nemám vůbec žádný nápad. Začal jsem tedy s Názorovkami, ale zatím je venku jen jedna a druhá se blíží, protože mě už dlouho něco tíží a mam pocit, že po vydání té Názorovky mi většina návštěvníků rozebere celý blog :D . Čeakám na další nápady, které by stály za to o nich něco napsat. Zatím mám však v hlavě pusto prázdno :D .

      Se srazy je to trochu složitější. Stále čekám, až bude nějaký blíže mé domovině a i tak se budu rozmýšlet. Jsme člověk, který se radši drží stranou a pak si říká, jaký je to ale blb, že se nezúčastnil. Ale jsem tu zatím jen krátce, takže až poznám trochu více lidí z blogerské komunity, tak se určitě nějakého zúčastním. Letos dokončuji školu a snad bude pak více času. Tedy pokud školu úspěšně dokončím :D.

      Vymazat