pátek 24. dubna 2015

Unboxing #6

Ač je to neuvěřitelné, opět jsem vyhrál v soutěži nějakou tu knihu. Tentokrát je to však pro mě trochu jiná výhra, protože jde o knihu, z jejíž série jsem vždy chtěl alespoň jednu vlastnit. Konečně se mi to tedy podařilo a dokonce takovýmto krásným způsobem. A co že to je za knihu ??



Zatím je to ještě tajemství, ale brzy se dostaneme k té krasavici :)


A jak jste jistě poznali, je to Krev polobohů ze série Bohové Olympu od Ricka Riordana.


Nemůžu ani slovy říci, jak jsem rád, že mohu tuto knihu vlastnit. I když jde o poslední díl série, jsem z knihy nadšen. Ještě jednou moc děkuji Hance z blogu http://zezivotaknihofila.blogspot.cz/ , která mi umožnila soutěžit o tuto krásnou knihu a zaslala mi jí. A pokud neznáte její blog, určitě ho navštivte a pokud máte facebook, můžete se stát jejím fanouškem na stránce, které má shodný název, jako její blog. Určitě nebudete litovat, že tuto stránku sledujete. 


Četli jste některou z knih od Ricka Riordana ? Jaký máte na tohoto autora, potažmo na jeho knihy názor ??

6 komentářů:

  1. Bohové Olympu bych si chtěla koupit. Jsem zvědavá jak se mi bude kniha líbit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle sérii jsem nečetla. A ani to v plánu nemám. Pěkný unboxing :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná děláš chybu. Pokud jsi četla sérii Percyho Jacksona, tak třeba podle mě je první díl ze série Bohové olympu o dost lepší, než nejlepší kniha z Percyho Jacksona. Ale rozhodnutí je na každém :) Děkuji za komentář a jsem rád, že se unboxing líbil ;)

      Vymazat