středa 28. prosince 2016

Děkuju Ježíšku!!! aneb Vánoční knihobraní


Pořád nemůžu uvěřit, že už jsou za námi i Vánoce. Už zbývá jen Silvestr a máme před sebou zase Nový rok. Docela dost věřím tomu, že se o příštích Vánocích zase budu divit, že už jsou tady zas. Ale to protentokrát pomineme, protože máme na práci něco příjemnějšího a rozhodně smysluplnějšího. Podíváme se totiž, jaké knížky jsem dostal pod stromeček :)

Nebudu vám k tomu nic moc psát, protože jsem o všech těchto knihách věděl, protože si každý rok jen řeknu o rozpočet všem, kteří mi chtějí něco dám k Vánocům a já si podle ceny objednám balíček, který poté najdu pod stromečkem. Tohle se mi jeví jako nejlepší metoda, protože už vím, jak se to má s Ježíškem...že nestíhá atd...vždyť to všichni známe a zároveň ani nechci, aby Ježíšek musel lítat někde po obchodě se seznamem a sháněl ty správné knihy. Takhle to má hezky v pohodě a nemusí si s ničím dělat hlavu.

Takže se pojďme podívat, co jsem tento rok našel pod stromečkem. A máme se na co těšit. Asi jsem byl ten nejhodnější člověk v mém širém okolí, protože jsem dostal 11 knih. Naprosto boží Vánoce :D

JAKO KAŽDÝ ROK, TAK I LETOS JSEM SI K VÁNOCŮM NECHAL NADĚLIT OBLÍBENÉ KNIHY, KTERÉ JSEM JIŽ ČETL, ALE ZATÍM JE NEMĚL V KNIHOVNĚ A PROSTĚ JE MUSEL MÍT. 

JEŠTĚ ZIMNÍ OBĚŤ A KALLENTOFT BUDE KOMPLET ;)



A TEĎ UŽ PŘICHÁZEJÍ NOVÉ KNIHY, KTERÉ JSOU PRO MĚ NOVINKOU A NA VŠECHNY SE NEUVĚŘITELNĚ TĚŠÍM :)




NIKAM BUDE JISTĚ ZAJÍMAVOU ČETBOU, PROTOŽE JDE O POSTAPO Z ČESKÝCH BUDĚJOVIC, KDE JSEM STUDOVAL. DOUFÁM, ŽE SI TO NÁLEŽITĚ UŽIJI :)









PROSTĚ MILUJU ZPŮSOB, JAKÝM JE SÁGA ILUSTROVANÁ. KLOBOUK DOLU.










A TADY UŽ JE KOMPLET KNIH, KTERÉ JSEM NA VÁNOCE NASBÍRAL. CHYBÍ JEŠTĚ LETNÍ SMRT A JARNÍ MRTVÍ, SPOLEČNĚ S ALCHYMISTOU A AGATHOU CHRISTIE. TY JSOU UŽ ZAŘAZENÉ V MÉ DRUHÉ KNIHOVNĚ, KDE JSOU UŽ ZAŘAZENY NA SVÁ ČESTNÁ MÍSTA.


JÁ DOUFÁM, ŽE SE VÁM TENHLE ČLÁNEK LÍBIL A ŽE JSTE I VY DOSTALI SPOUSTU KNIH. BUDU RÁD, KDYŽ SE V KOMENTÁŘÍCH ZMÍNÍTE, CO JSTE NAŠLI POD STROMEČKEM ZA KNIHY VY. KLIDNĚ DÁVEJTE I ODKAZY NA VAŠE ČLÁNKY NA BLOGU :)



2 komentáře:

  1. Tak tomu říkám nadílka! Ať se knihy líbí a hezký vstup do nového roku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skoro jsem to ani neunesl od stromečku :D. Děkuji za přání a i já přeji úspěšný vstup do nového roku a hodně spokojenosti :)

      Vymazat