úterý 30. září 2014

Měsíční chvástačka - září 2014




Je tu konec září a to je čas pro další chvástačku. V mém případě půjde již o třetí. Jelikož jako student nemám moc finančních prostředků, nemůžu si dovolit nakupovat těch knih moc, ale i tak je 5 knih docela dobrý výsledek ;).

Jako první u mě doma našla útočiště kniha Tykev a náhrdelník od Roberta van Gulika. Jde o knihu ze série "Příběhy soudce Ti", a protože jsou na tuto knihu všude skvělé ohlasy a já jí našel ve výprodeji za 45,-, nemohl jsem jí tam prostě nechat. 

Pak následovala návštěva Neoluxoru a pokud jde o tento obchod, tak pro něj mám vážně slabost a když jdu dovnitř, málokdy vycházím ven s prázdnou. Tentokrát jsem si domů odnesl Noční cirkus od Erin Morgenster, knihu Gejša od Arthura Goldena, a protože jsem začal číst Svědkyni ohně, musel jsem si koupit další pokračování Písečný muž od autorské dvojce Lars Kepler.

Původně jsem si myslel, že tím mé záříjové nákupy končí, ale najednou jsem šel v Tescu kolem regálů s knihami a jen tak jsem po očku mrkl do jednoho regálu a co nevidím. Agatha Christie "Kočka mezi holuby" v akci za 99,-. A protože jsem se zamiloval do knihy Deset malých černoušků od této autorky a miluji detektivky, tak jsem si jí prostě vzal :D.

A tím je chvástačka u konce. Doufám, že se vám knihy líbí a určitě mi napište do komentářů, zda jste nějakou z knih četli a doporučili mi ji, protože já vážně nevím, kterou bych měl začít. Takže vás žádám o radu. KTEROU???!!


A ještě se pokochejte jednou fotkou, protože já se na ně nemůžu vynadívat :).







6 komentářů:

  1. Cirkus mám doma už asi rok a půl v TBR :/ Ale jako jak jakou? Mno přeci Písečný muž :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Písečný muž jo ?? No uvidíme jak to dopadne se Svědkyní ohně. Musela by mě hodně oslovit, abych pak rovnou sáhl po další knize s Joonou Linou. I když je fakt, že se jí to zatím daří :) . Díky za názor :)

      Vymazat
  2. Kočka mezi holuby se mi vážně líbila! Jinak Noční cirkus mě také láká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě na Kočku mezi holuby se hrozně těším a zároveň mám trochu obavy. Ale snad si s Poirotem spolu sedneme :D.

      Vymazat
  3. Svědkyni ohně mám doma už strašně dlouho a pořád jsem se do ní nepustila. Tak se těším až dočteš a podělíš se o názor v recenzi :) Jinak jsem z knih bohužel ještě žádnou nečetla, ale začala bych Gejšou, jelikož ji mám už dlouho v plánu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když vše půjde podle plánu, recenze na Svědkyni ohně se tu objeví tenhle týden, ale už teď ti můžu říct, že je o co stát :). Jinak děkuji za názor a je dost pravděpodobné, že Gejšou začnu, protože jsem na ní dostal od kamarádky skvělé doporučení :).

      Vymazat