neděle 28. prosince 2014

Vánoční knihobraní :)


Tak rok utekl opět jako voda a jak Vánoce rychle přišli, rychle odešli. Vánoce jsou pro mě vždy skvělá možnost, jak se dostat k novým knihám, a ne jinak tomu bylo tento rok. Takže se společně se mnou pojďte podívat, co mi "knižíšek" nadělil letos pod stromeček :)



Již před Vánoci jsem se rozhodl, že si pod stromeček koupím knihy, které mi doplní série v mé knihovničce. Proto jsem si pořídil další dvě pokračování trilogie Mílenium od Stiega Larssona. A protože jsem vyhrál u Dobrovského knihu Hladový oheň, musel sem si pořídit první díl Vraní dívka od švédského spisovatelského dua Erik Axel Sund. Tyto knihy jsem s důvěrou předal mamce, která vše odeslala Ježíškovi, a protože je Ježíšek kluk šikovná, knihy doručil v pořádku a nepoškozené :)


Pak jsem putoval pod další stromeček a tam jsem našel to, v co jsem doufal. Poukázky do Neoluxoru. Takové dárky mě vždycky dokážou vykouzlit úsměv na tváři. Poukázky jsem vyměnil za Papírová města Johna Greena, druhý díl diologie Dech "Vzdor" a na konec i za Spáleniště: Zkouška od Jamese Dashnera, což je druhý díl série Labyrint. 


Na Vánoce mi udělal radost i internetový obchod Ráj knih, který prodává elektronické knihy. Jako Vánoční dárek mi poslali několik wooky kreditů, které se daly směnit za elektronické knihy. Toho jsem musel využít a tyto kredity jsem vyměnil za knihy: Eleanor a Park, Trest pro hříšného a na závěr, ale v ne poslední řadě za třetí díl dystopické série Monument 14 s podtitulem Cesta pustinou. Za tyto knihy mám obrovskou radost a touto cestou děkuji i obchodu Ráj knih, který mi poskytl prostředky na zakoupení těchto krásných knih.


Eleanor a Parl jsem právě rozečetl a zatím to vypadá jako pěkný oddychový příběh.

Na Trest pro hříšného se těším...

...a Cestu pustinou mám také rozečtenou, ale potřeboval jsem si dát pauzu od všech těch dystopií a tak jsem se pustil do knihy Eleanor a Park. 


A co vy ?? Z které knihy, kterou jste dostali pod stromeček máte největší radost ? A četli jste některou z těchto knih ? Pokud ano, tak dejte určitě vědět, jak se vám líbily :)


2 komentáře:

  1. Papírová města si dříve nebo později také pořídím, ale v češtině určitě v pevné vazbě, aby se mi to hodilo ke zbytku Greenovek, ty paperbacky si budu pořizovat anglicky, to se mi bude zase hodit takhle :D A to je super, že máš další Larssony!! Jen tak dál, těším se na recenzi :) Na mě byl taky Ježíšek letos hodný tak, že si to zasloužilo speciální článek, nemohla jsem čekat až do chvástačky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do Larssona se pustím až dočtu ty dvě ve čtečce, co mám rozečtený :) Pak určitě budou na vše recenze :) Tak to se musím podívat,co si našla pod stromečkem ty :)

      Vymazat