neděle 22. března 2015

Tak co se děje ??

Tak Vás po dlouhé době opět všechny zdravím :). Pokud správně počítám, tak před pár dny to byl měsíc, kdy jsem přidal svůj poslední příspěvek na blog. Možná jste si toho vůbec nevšimli, což předpokládám, ale i tak se návštěvnost blogu držela tak, že každý den ji navštívili minimálně dva lidé. Což je pro mě opravdu potěšující.

Možná si řeknete, že dva lidé není žádné terno, ale za představy, že nepřidáváte nový článek ani recenzi, je to krásná návštěvnost :D. Takže děkuji !!!!

Teď bych Vám rád řekl, proč jsem se tak dlouho neozýval a docela silně prokrastinoval. Vysvětlení je naprosto jednoduché a abych to napsal tak, jak to ve skutečnosti je, dovolte mi, abych byl kapánek vulgární a napsal to tak, jak bych to řekl některému z mých blízkých přátel.

"...JSEM LEMPL A NECHAL JSEM SI DOPISOVÁNÍ MÉ ABSOLVENTSKÉ PRÁCE NA DOBU, KDY UŽ MI HOŘELO ZA ZADKEM, A TAK JSEM TO MUSEL PROSTĚ DOPSAT."

Jo...přesně tak to bylo. Nervoval jsem se nad svou Absolventskou prací a na čtení, natož pak psaní něčeho jiného než práce, jsem prostě neměl čas ani náladu. Naštěstí nadešel onen slavný den, kdy mám práci již dopsanou a v úterý jí jdu odnést do tiskárny. KONEČNĚ !!!!!!!!

Tak Vás navnadím, co by se v nejbližší době mělo na blogu objevit. Během psaní té zatracené práce, jsem stihl přečíst tito dvě knihy. 




Takže se určitě můžete těšit na recenze a mé názory na tito krásky :)

A tak mě tak napadlo, že pokud by jste měl někdo zájem, mohl bych napsat článek, který by se zaměřoval na psaní Absolventské práce a mé postřehy, které jsem při psaní práce pochytil. Možná bych mohl napsat i nějaké rady pro ty z Vás, které to bude také jednou čekat. Ale to jen v případě, že budete mít opravdu zájem. 

Tak se s Vámi prozatím loučím a určitě mi napište, zda jste četli některou z knih, které jsem stihl přečíst za ten měsíc já nebo co právě teď čtete Vy. Doporučte mi něco a já se snad zase brzy ozvu :) Tak se zatím mějte Famfárově ;)





4 komentáře:

  1. Ahoj, Mala by som na teba jednu, pre mňa nesmierne dôležitú otázku. Práve pri hľadaní knihy Útěk do divočiny som sa dostala na tvoj blog. Chcela by som sa ťa spýtať, že odkiaľ máš danú knihu. Pretože ja som túto knihu hľadala asi vo všetkých slovenských kníhkupectvách a všade je vypredaná... :( Veľmi by si mi týmto pomohol, pretože knihu hľadám ako darček :) Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti bohužel moc nepomohu. Já mám knihu z knihovny, protože jak říkáš, nikde není k sehnání a já si jí moc chtěl přečíst. Dokonce ani na databázi knih jí nikdo neprodává a moc se tomu nedivím. Každopádně pokud máš náladu, můžeš se podívat na databázi knih, kteří uživatelé jí mají v knihovně a zkusit jim napsat, zda nemají zájem knihu prodat. Jinak ti bohužel neporadím :/ :)

      Vymazat
    2. To máš skvelé, že ju máš z knižnice :) u nás ju v knižnici ani nemajú :( No aj tak ďakujem za pomoc :) Skúsim to teda na tej databáze, dúfam, že budem mať šťastie :)
      Ešte raz ďakujem :)

      Vymazat
    3. Nemáš zač děkovat a držím palce ;) :)

      Vymazat