pátek 29. května 2015

Unboxing #7

Tak jsem opět na chvilku zpět a opět s Unboxingem, který nese již pořadové číslo 7. Tentokrát jsem unboxing vůbec neplánoval, ale překvapil mě balíček, který mi dnes záhadně přišel poštou. Koukám na adresu, z které balíček přišel a byl od Hostu. Což mě překvapilo ještě více, protože jsem si nic neobjednával, ani jsem si nevzpomínal, že bych o něco soutěžil.

Ale jo! Vyhrál jsem. Přes všechno to učení na absolutoria, jsem zapomněl, že jsem vlastně soutěžil na stránkách www.severskedetektivky.cz . A o co že jsem to soutěžil a dokonce i vyhrál?? Namrkněte schválně do obálky a myslím, že hned budete mít jasno :)



STALKER od Larse Keplera. Jsem z téhle výhry naprosto překvapený a nadšený. Původně jsem chtěl čekat, než vyjde Stalker v paperbacku, aby mi pasoval do knihovny, kde mám předešlé díly v paperbacku, ale vůbec mě teď netrápí, že bude jeden díl trochu vyčuhovat ze série.


No řekněte sami, jestli ta obálka není prostě úžasná :)


Četli jste některou z knih od Keplera ?? Jak se vám knihy od této dvojce líbí, a která je podle vás zatím nejlepší knihou o Joonovi Linnovi ?

10 komentářů:

  1. Od tohoto spisovatele jsem prozatím nic nečetla, ale vážně přemýšlím, že si přímo tento titul pořídím :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš ráda detektivní thrillery, tak si rozhodně od tohoto autora něco přečti. Je to docela jízda :)

      Vymazat
  2. Páni, ta je obří :) Ještě jsem od Keplera nic nečetla, ale mám doma Svědkyni ohně a už se nemůžu dočkat. Pokud se mi bude líbit, určitě se mrknu i po téhle knize .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo...je to docela macík :D Svědkyni ohně si rozhodně přečti. Stojí to za to :)

      Vymazat
  3. Tak na tuhle už musím našetřit! Je to tedy ale pořádná kniha. Bohužel nejdříve musím přečíst předchozí díly nebo alespoň, abych věděla hlavní linku... :D Nádherná kniha, blahopřeji k výhře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Pokud tě zaujala nejvíc tahle kniha, myslím, že se nic nestane, když si jí přečteš jako první. Ono to nemá mezi díly moc souvislostí, jen ta trocha z Joonova života, což nemá s příběhem většinou nic společného. Ale v tomto díle má být Joona rok nezvěstný a určitě to bude mít souvislost s předešlou knihou Písečný muž. Ale když začneš u Hypnotizéra, určitě uděláš dobře. Já jsem taky člověk, který raději čte vše postupně od prvního dílu :)

      Vymazat
  4. Kniha vypadá vážně zajímavě! Slyším o ní poprvé, rozhodně si musím přečíst anotaci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem o tuto knížku soutěžila, i když jsem zatím nic od Keplera nečetla. Až ale budu mít čas, tak si pro něj asi skočim do knihovny, nedá mi to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně si pro něj do knihovny skoč. Kepler je zárukou dobrého detektivního thrilleru :)

      Vymazat