středa 11. listopadu 2015

Unboxing #13

Tentokrát budu rozbalovat balíček, na který čekám už nějak od srpna. Asi si říkáte, že to je sakra doba a co se s balíčkem asi dělo. Nedělo se nic jiného, než že se muselo počkat, až kniha vyjde :D .
Ano! Jde opět o výhru, tentokrát od nakladatelství Host. Určitě si mnoho z vás spojilo, jaká soutěž probíhala kolem srpna s Hostem. No...tak schválně, zda jste uhodli :)


Balíčeeeeeeek !!!! V tuhle chvíli jsem skákal do stropu. Divím se, že jsem to nafotil celkem obstojně :D


Pohled dovnitř a ......


Je to VIDOŘÁD od Samanthy Shannon. Na tuhle knihu jsem se velice těšil a ten pocit, že jsem ho vyhrál přímo od Hostu...No neznám lepší pocit :)





Společně s Kostičasem vypadá Vidořád překrásně. A vzpomínáte si ten zvláštní pocit, když jste poprvé drželi v ruce Kostičas ?? Tu zvláštní texturu ? Hádejte co...Vidořád jí má také :). Už se moc těším, až se do Vidořádu začtu. Ještě jednou moc děkuji nakladatelství Host, že mi umožnilo soutěžit o tuto nádhernou knihu, a že mi jí následně zaslali. Udělali jste mi neskutečnou radost :).

4 komentáře:

  1. Kostičas mám v plánu přečíst, ale jak říkám pořád, knížek je hodně a já je nestíhám všechny číst... ještě v kombinaci se školou, že. Ale dostanu se k němu, to se vsadím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto ti rozumím. Dobrých, nebo alespoň zajímavých knih je spoustu, a tak se čas na ně špatně hledá. U Kostičasu navíc člověk potřebuje mít čas a trpělivost, než zabředne do autorčina stylu a porozumí všem těm novotvarům. Ale až se jednou začteš, myslím, že se ti bude Kostičas líbit :)

      Vymazat