sobota 20. února 2016

Unboxing #17

I když je dnes sobota, nevidím jediný důvod, aby jsme si nerozbalili další balíček, který by měl ukrývat opět dvě knihy. Šlo opět o výměnu kniha za knihu, ale sáhl jsem po knihách, o kterých v podstatě nic nevím a ani nevím, zda se mi budou líbit. No...uvidíme, až se k nim dostanu. Tak se pojďte podívat, o kterých knihách to tu vlastně mluvím.


Náčiní připraveno...jdeme na to :)



Je libo Utopence, Bobíka nebo Romadúr? Ne!! My chceme knížky! 


Laura od J. K. Johansson a Stopy hrůzy 39. Smrt ze záhrobí, od R. L. Stina. Anotace k těmto knihám se vám otevřou, pokud kliknete na vyznačené názvy v textu. Stopy hrůzy mi byly přidány k balíčku, protože knize Laura, chybí přebal. Takže takové odškodné. :)

Jsem zvědav, co tyto knihy přinesou, protože Laura nemá zrovna nejlepší ohlasy a navíc je někdy označován, jako román pro ženy. S Robertem Lawrencem Stinem mám už jisté zkušenosti a zatím mě nezklamal. Takže uvidíme, co tyhle knihy přinesou. Pokud s některou z nich máte zkušenosti, dejte vědět, jak se vám líbila :).

4 komentáře:

  1. Ani jednu z kníh nepoznám, každopádne vyzerajú dobre, čo sa týka obálky zaujala ma najmä kniha Laura. Tak dúfam, že sa ti budú obe obsahovo páčiť :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já taky doufám, že se mi budou alespoň trochu líbit. Je pravda, že Laura má krásnou obálku, která i vypadá, že by to ten Thriller mohl být. Bohužel druhý díl Noora, má už takovou obálku, kde nepochybuji, že jde o čtení spíše pro ženy. No...uvidíme :)

      Vymazat
  2. takové odškodné je fajn :)
    Pěkné knihy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší odškodné, jaké může být :D. O to víc mě těší, že na to přišla sama majitelka knih, takže mě to velmi potěšilo a vůbec jsem se tomu nebránil :D.

      Vymazat