neděle 27. března 2016

Unboxing #19

Tentokrát to opravdu nebudu zdržovat, protože nevím, co takhle ze začátku psát. A tak se budu tentokrát držet faktů. Přišel balíček, byly v něm knihy a pojďte se podívat jaké. Stojí to za to! :)


Opět skvěle zabaleno, dokonce ekologicky. Megaknihy v tomhle nezklamou :)



Balíček obsahoval dvě knihy a pokud vám ty obálky přijdou krásné, tak počkejte, až je budete držet v ruce. Naživo jsou totiž naprosto skvělé. Obzvláště ta zelená :).


V knihovničce budou vypadat obě knihy krásně, ale zelený hřbet ve své druhé knihovničce ještě nemám, takže v té převažující černé, bude krásně vyčnívat.


A co je na knihách zvláštní je, že na zadní straně nenajdete anotaci, ale tu samou obálku z přední stránky, ale tentokrát v bílé verzi. S něčím podobným jsem se ještě nesetkal a přijde mi to jako skvělý nápad :)


 A k tomu ještě přibyla jedna záložka, a i když už mám asi třetí stejnou, mám z ní radost. Tyhle záložky patří mezi mé nejoblíbenější.

Pokud jste knihy četli, nezapomeňte napsat, jak se vám líbili. Nemůžu se totiž dočkat, až se do nich pustím a přečtu je. A co říkáte na obálky? Přijde vám nápad se zadní obálkou také tak dobrý?


13 komentářů:

  1. Tyhle knihy mám také na svém To Read listu, a když už nic, jsou opravdu nádherné! :-) Přeji pěkné počtení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Nádherné opravdu jsou a snad za to bude stát i obsah :)

      Vymazat
  2. Podľa mňa super séria :3 Druhý diel je úžasný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To slyším už po několikáté, že druhý díl je výrazně lepší a prostě skvělý. Jsem velmi zvědav :)

      Vymazat
  3. Pěkné knihy! :) Tak ať se dobře čtou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si tuhle dvojici knih také objednala, ale bohužel zatím nebyl čas na přečtení. Obal se moc povedl a anotace vypadá slibně, takže doufám, že nebudu litovat. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že se k nim dopracuji co nejdříve :D. Ale všichni dobře víme, jak málo stačí, aby se to všechno zkomplikovalo :D

      Vymazat
  5. Krásné přírůstky :) Tahle série se mi líbí, ale knížky doma nemám :) Ale chystám se je taky pořizovat :) A obálky jsou podle mě skvělé :) Taky jsem si hned nevšimla, že na obálce není jen červená a zelená čmáranice, ale tvoří vlastně tvář muže a vlka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch obrazců jsem si všiml hned. Přijde mi to jako dobrý koncept. Takové jednoduché a přitom pěkné :) Pokud si knihy chceš pořídit, je na to nejlepší čas. Na Megaknihách teď mají skvělou cenu. takže směle do toho :)

      Vymazat
  6. Tuhle sérii mám ráda, i když se mi teda první díl líbil více. :D Nápad s bílou zadní stranou je skvělý... vlastně celkově mi obě obálky přijdou nádherné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezbývá než souhlasit :) Jen ještě musím zjistit, jaké jsou ty knihy obsahově :D

      Vymazat
  7. Nádhera! :) Zbožňuju, když z obálky vystupuje písmo nebo nějaký motiv a přidává tomu ten "3D" efekt :) A chybějící anotace je bezva trik, jak přilákat zvědavce, kteří o knížce nic moc neví, ale jsou zvědaví a ochotní si ji přečíst už jenom kvůli tomu, že netuší, o čem bude.

    OdpovědětVymazat