sobota 2. dubna 2016

Unboxing #20

Ti z vás, kteří mě sledují na Facebooku už nejspíš ví, že mi přišel balíček s výhrou, s kterou jsem vůbec nepočítal. Ono je na jednu stranu dobře, že vás někteří neinformují o výhře přes e-mail a prostě knihu rovnou pošlou. Radost z knihy je potom umocněna ještě o velké překvapení. A protože jsem vám na Facebooku neprozradil, kterou knihu jsem vyhrál, nebudu už více zdržovat a pojďte se podívat, co že jsem to nakonec vyhrál :)



Poslední pohled na zabalenou knihu. Jak si můžete na balíčku všimnout, kniha byla odeslána nakladatelstvím HOST. To pro mě znamená, že se v balíčku jistě bude nacházet kniha, která bude stát za přečtení :)


K mému překvapení jsem z balíčku vysvobodil Sál smrti, což je třetí díl ze série Čínské thrillery, kterou napsal Peter May. Sice jsem nečetl dva předešlé díly, ale jistě si je dokoupím, protože se nerad pouštím do čtení série, když jsem nečetl první díl. 


Z knihy mám ovšem obrovskou radost, protože se na tuto sérii již dlouho chystám, a teď mám konečně důvod, abych si pořídil dva předešlé díly a pustil se do čtení. Nemůžu se dočkat. 

Musel jsem si zjistit, kde jsem vlastně knihu vyhrál, a protože jsem vycvičen detektivními knihami, nebyl to velký problém. Vyhledal jsem si všechny podezřelé servery, a pak už to bylo jednoduché. Centrum-detektivky.cz. Moc děkuji za možnost si zasoutěžit a nakladatelství Host, za zaslání výhry. Udělala mi obrovskou radost. 

Navíc jsem si všiml, že je kniha velmi fotogenická, a jak knihy moc nefotím, nemohl jsem odolat. No podívejte se sami. Tohle je asi nejfotogeničtější kniha, kterou jsem kdy viděl :D.

Pokud jste tuto knihu nebo sérii četli, podělte se o své názory. Budou vítány ;)



6 komentářů:

  1. Moc pěkný přírůstek :) Já jsem od autora ještě nic nečetla, ale ráda bych to konečně napravila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně :D. Snad se to brzy napraví :)

      Vymazat
  2. Knížku jsem nečetla, ale vždycky ji v práci obdivuju - na pohled je prostě boží :) Tak snad bude i obsah stát za to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to hrozně překvapilo, jak je kniha krásná. Dokud jsem jí nedržel v ruce, vůbec mi to v knihkupectví nepřišlo.
      Podle ohlasů, které jsem na tuto sérii četl, by tento díl měl být nejlepší. Tak jsem také zvědav, jaké to vlastně bude.

      Vymazat
  3. O knihách od tohto autora som už počula, dobre sa pamätajú najmú vďaka tým zaujímavým obálkam :-) Dúfam, že sa ti bude páčiť :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já také doufám, že se mi knihy od tohoto autora zalíbí :).

      Vymazat