úterý 24. dubna 2018

Unboxing #27

 Balíčééééééééék!!! Já to prostě miluju, když přijdu domů a čeká na mě překvapení. O to větší radost mám, když jde skutečně o překvapení a vůbec netuším, co se v balíčku nachází a jenom doufám :).
U tohoto balíčku jsem hodně doufal, že otevřu knihu, na kterou jsem netrpělivě čekal. Jestli se to povedlo, to se pojďte podívat níže.


Zatím dělám tajnosti a ani vám neprozradím, od koho balíček přišel. Poznáte podle balení, od jakého nakladatelství by mohl balíček být? Asi ne co? 




A je to Slovart a přišla přesně ta kniha, po které jsem již rok toužil. Pán stínů od Cassandry Clare :)








Sice nejsem skalním fanouškem Nástrojů smrti, respektive jsem přečetl pouze první díl, ale když minulý rok vyšla Paní půlnoci a přišla mi jako recenzní výtisk, pustil jsem se do ní a byl jsem překvapen, jak rychle jsem těch 600 stránek přelouskal a vlastně mě to i strašně bavilo. Více si můžete přečíst v RECENZI


 A jak je u této série zvykem, ta obálka je nádherná, překrásná a navíc má krásně modrou ořízku. Asi jsem se znovu zamiloval :)

Pokud vás knihy Cassandry Clare baví nebo jí naopak chcete dát ještě jednu šanci, protože vás stejně jako mě Nástroje smrti nezaujali, můžete přejít na stránky nakladatelství SLOVART, a zde si obě knihy ze série Temné lsti, můžete zakoupit :). 



9 komentářů:

  1. Také mi dorazil stejný balíček a sdílím tvé nadšení. :) Už se nemůžu dočkat, až se pustím do čtení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, že v tom nejsem sám :).
      A nenacházíš se náhodou i ve stejné situaci, že máš rozečteno tolik knížek a ještě knihy z knihovny, takže se nemůžeš okamžitě do Pána stínů pustit? :D

      Vymazat
  2. Mě bohužel v pondělí večer lidi z ING ukázali co se v balíčku ukrývá ale tak či tak jsem si ho užilaa! Taky se těším, až se na sérii vrhnu. :)

    allaboutcandyslife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je horší, když už člověk ví, co mu jde za balíček. To pak není to pravé ořechové. I když takováhle kniha potěší vždycky :)

      A ty jsi se ještě nepustila do Paní Půlnoci?? Pokud ne, rozhodně to změň, protože ty mezilidské vztahy které tam panují?? To je prostě žůžo labůžo :D

      Vymazat
  3. Neskutočne krásne!! Momentálne najviac fandím práve Slovartu, neskutočne sa mi páči že tie farby farbia. :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme na tom podobně. Slovart u mě obsazuje jednu z nejvyšších příček českých nakladatelství. Alespoň, co je YA týče :).

      Vymazat
  4. Moc pěkný přírůstek :) Četla jsem Paní půlnoci a ta se mi moc líbila, takže nutně porkačuji pokračování :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsme se konečně oba dočkali :D. Já také nutně potřeboval pokračování Paní půlnoci a konečně jsem se už mohl pustit do Pána stínů. Tak snad mi to nadšení vydrží po celou knihu :D

      P.S. Děkuji za přání hezkého čtení a přeji to samé :)

      Vymazat